Venim la tine acasa!

Oferim solutii si sutinere pentru numeroase probleme.

Recuperează-te după o spitalizare

După ce ai stat în spital pentru o perioadă considerabilă de timp, gândul de a te întoarce acasă poate declanșa anxietate. Este normal să vă îngrijorați cum vă veți descurca fără sprijinul personalului spitalului.

Dar acordarea de îngrijire și sprijin suplimentar pentru odată ce vă întoarceți acasă vă va ușura anxietățile. Fizioterapia joacă un rol important în a vă ajuta pe o cale rapidă de recuperare.

Pentru a vă ajuta cu mobilitatea și pentru a vă recăpăta independența, kinetoterapeutul va: evaluam capacitățile și planificăm un program personalizat de fizioterapie care să te ajute să-ți atingi obiectivele

Discutam despre stilul dvs. de viață și sfătuiți cum să atingeți normalitatea. Căutam orice slăbiciune musculară, rigiditate articulară sau probleme de echilibru și lucram pentru a le rezolva

Dureri articulare și musculare

Durerile articulare și musculare ne afectează pe majoritatea dintre noi la un moment dat, fie ușor, fie sever. Toate articulațiile noastre sunt conexiuni între fiecare dintre oasele noastre și oferă sprijin pentru a ne ajuta să ne mișcăm. Deteriorarea acestor articulații și a mușchilor de legătură din cauza rănilor sau bolii poate provoca dureri considerabile și poate interfera cu mișcarea și mobilitatea.

De ce ne alegeți pe noi? Suntem o echipă dedicată de fizioterapeuți autorizați care lucrează exclusiv în casa dvs. și vă asigură cel mai înalt nivel de îngrijire. Recunoaștem importanța de a ști că sunteți pe mâini sigure și de a fi îngrijit. Având în vedere acest lucru, echipa noastră de management al clienților este aici pentru a vă ajuta la fiecare pas și vă va răspunde la orice întrebări ați putea avea. Suntem pasionați să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele, să vă ameliorăm durerea și să vă îmbunătățim mobilitatea.

Echilibru și coordonare

Echilibrul și coordonarea deficitară ne pot lăsa nesiguri pe picioare sau, eventual, să ne confruntăm cu probleme de mobilitate. Din cauza bolii, intervențiilor chirurgicale sau îmbătrânirii, echilibrul poate deveni afectat. Vestea bună este că ajutorul este disponibil cu fizioterapeuți care sunt experți în acest domeniu.

To improve your balance & coordination, your physiotherapist will:

Devise you an exercise programme to help strengthen your muscles
They will check your balance reaction and give you specific balance exercises
They will Review all your joint movements to ensure there is no restriction that is impacting your coordination or balance
They will Assess how your home environment could minimise your falls risk
They will They will Advise you if handrails are needed in your home to give you confidence
They will Teach you new and safer ways to access your bath, shower, and toilet

Slabiciune musculara

Slăbiciunea musculară poate afecta mobilitatea și mișcarea și poate contribui la durerea articulațiilor. Acest lucru poate fi legat de o intervenție chirurgicală sau rezultatul unei stări de sănătate subiacente, al unei răni sau al unei fracturi. Din fericire, corpul nostru ne permite să întărim mușchii. Dar exercițiile de fizioterapie trebuie direcționate în mod specific către zona slabă și personalizate pentru rezultate optime.

Vom determina zona de slăbiciune musculară și vom crea un plan personalizat de tratament de fizioterapie pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele
Vom evalua modul în care mergi dacă slăbiciunea este în picioare sau în mușchii nucleului
Vă vom verifica echilibrul și coordonarea dacă vă simțiți instabil sau aveți un istoric de cădere
Vom analiza mișcarea articulației pentru a vedea dacă vreo restricție vă afectează funcția
Vă vom evalua mediul de acasă și vă vom sfătui cum să facem din acesta un loc mai sigur pentru a vă deplasa

Kinetoterapie pentru leziuni sportive

Este un dat că majoritatea oamenilor care fac sport vor suferi o accidentare la un moment dat. Când se întâmplă acest lucru, s-ar putea să fiți forțat să vă opriți sportul și să vă concentrați pe recuperare. Aceasta este o oportunitate de a vă vindeca de leziuni fizice și de a fi pregătit mental pentru momentul în care vă puteți întoarce în siguranță la sport. Un kinetoterapeut vă poate oferi îndrumări pe tot parcursul perioadei de recuperare.

Dificultăți de mobilitate la domiciliu

For most people, walking barely requires conscious thought. For others it is a real physical challenge. Moving around the home is central to daily life – managing the stairs, making meals, and using the toilet.

Mobility difficulties often result from common medical conditions and can disrupt both physical and emotional well-being. For many, poor mobility can lead to increasing isolation, anxiety, and depression.
Take the steps towards living independently

Căderi și accidente

Frica de cădere afectează aproximativ 50% dintre persoanele în vârstă. Există mai multe motive pentru care mobilitatea se deteriorează și duce la căderi, inclusiv a avea un accident sau boală și îmbătrânire.

Home Physio Group este aici pentru a vă sprijini preocupările și problemele, oferind un program de exerciții personalizat care este plăcut, adaptat la intensitatea potrivită și include supraveghere.

Pentru a minimiza riscul de accidente, kinetoterapeutul va:

Ei îți vor evalua problemele, vor crea obiective și vor selecta un program de tratament adecvat
Ele vor determina care parte a corpului tău este slabă și ar putea fi întărită în continuare
Ei vă vor evalua reacția echilibrului și coordonarea
Ei vor examina mediul dvs. de acasă pentru pericole de călătorie
Ei vă vor sfătui cu privire la echipamentele care vă pot aduce beneficii mediului
Ei vă vor revizui gama de mișcări ale articulațiilor și modul în care aceasta afectează mobilitatea
Aceștia vor sfătui ce tip de activitate este sigur și potrivit

Crește-ți încrederea

Pe măsură ce îmbătrânim și devenim din ce în ce mai fragili, este posibil să fim îngrijorați să cădem. Această frică poate avea un impact atât asupra ta, cât și asupra celor dragi. Există o serie de factori care contribuie la un risc mai mare de cădere, inclusiv mobilitatea slabă, luarea anumitor medicamente și situația într-un mediu care poate fi din ce în ce mai dificil de gestionat.

To improve your anxiety and fear of falling your physiotherapist will:

  • Assess your problems, help create achievable goals, and select a suitable treatment programme
  • Assess your balance reaction and coordination and give you exercises accordingly
  • Check if any restricted joint movement is impacting your mobility and therefore putting you at a higher risk of falling
  • Determine if your walking aids are the most suitable for you and that you are using them properly
  • Review your home environment for trip hazards
  • Assess you on the stairs and offer advice and suggestions to help you manage
  • Look at how you perform your daily activities and note if there are any tasks you especially struggle with

Kinetoterapie pentru copii

Pe măsură ce bebelușul dvs. devine un copil mic, este posibil să aveți îngrijorări că creșterea sau mobilitatea lui nu pare „normală”. Mulți copii mici au picioare plate, degete de mers, degete de porumbei, picioare bowleg și genunchi. Unele dintre aceste afecțiuni se vor autocorecta în timp, dar altele pot deveni mai severe și necesită ajutor.

Anomaliile pot apărea în întregul picior sau doar în anumite părți, cum ar fi genunchiul, glezna sau piciorul. Anomaliile severe ale mersului pot necesita fizioterapie și asistență medicală continuă. O anomalie de mers este adesea cunoscută ca o anomalie de mers și se referă la modelul de mers.

Nevoi complexe

Când copilul/adolescentul dumneavoastră este diagnosticat cu o dizabilitate, boală sau deficiență senzorială și are nevoie de sprijin suplimentar zilnic sau săptămânal, sunt adesea descriși ca având nevoi complexe. Un copil/adolescent poate avea nevoi complexe încă de la naștere sau după o accidentare sau boală.

Daca copilul/adolescentul tau are nevoi complexe, poate fi foarte linistitor sa vorbesti cu alti parinti in aceeasi situatie. Este întotdeauna util să întâlniți oameni care au experimentat aceleași (sau similare) emoții și procese.

Mulți copii/adolescenti cu nevoi complexe pot învăța să trăiască o viață independentă, în timp ce alții pot avea întotdeauna nevoie de îngrijire suplimentară. Fizioterapeuții pediatri specialiști au abilitățile de a vă ghida pe toți prin acest proces.

Scroll to top